Tuesday, July 30, 2013

Weird but not weird

I got a very weird habit which is i love to mess up my room and spring clean it. I dont know whether its still called 'spring clean' cause spring clean usually refers to something more like periodic cleaning. Its totally differ with my case...

My mom tends to call me onggila because to her i am crazy. I never thought sepahkan bilik then kemas balik then sepahkan balik is unusual coz for me its one of teenagers' being. For me la. Wahaha i never take it serious pun cause i know shes joking.

Actually , i buat macam tu sebab nak practice. Practice kemas rumah. At the same time it can be an exercise to me. Well, sambil menyelam minum air orang kata. Hehe. Besides dapat talent kemas rumah boleh keluaq peluh.

I should studying for tomorrow's test. Wish me luck! Bye. Assalamualaikum.

Saturday, July 27, 2013

Regret

If I'm not mistaken, this is my fifth blog. I started blogging when I was 11 and what I can say is all the posts were totally crap. Dengan rempitnya, dengan point yang sangat la entah apa apa dengan cara penulisannya, pergh memang lawak la. Kalau baca tu memang boleh gelak terguling. Tapi blog tu dah delete sebab nak cover malu punya pasal.

But now rasa tersangat lah menyesal dan rugi, kenapa la pergi delete blog tu. Mungkin masa tu dah malu sangat kot tengok kelawakan zaman sekolah rendah dulu. Kalau la tak delete kan bagus, boleh tengok kepelikan zaman dulu dulu. Zaman muda orang kata. 

Semalam 'terstalk' one girl ni  punya blog, then tengok la post yang lama lama dulu tu , memang beza gila dengan sekarang. Sekarang grammar semua proper sangat, dulu dengan bahasa rempitnya, dengan grammar sucks bagai. Zaman blogger tengah glamour dulu, tersedak air pun nak dijadikan post. 

Its okay la because we learn from mistakes kan?! Kalau tak buat semua kesalahan bodoh tu kita takkan pernah rasa jadi bodoh dan tak kan ada pengalaman yang pelik pelik yang boleh kita ingat. Tapi sebab dah delete posts lama lama tu rasa macam dah delete evidence hidup. 


Friday, July 26, 2013

Makan with 4 Kreatif :)

Date : 25th July 2013 (16th Ramadhan)
Time : Around 6.30 pm to 8.40 pm
Place : Horizon Garden, Sri Bangi 
Description : Buka puasa (iftar?!)



Aqilah , Aina Hani & waiter

Husna and Fatin

Zafirah. She looks like Tiz Zaqyah.

Me and Izz 

Muka excited nak makan !

Well, macam biasa la kan!

hehe :)

fisheye 




Ain looks so cayyute!


Aqilah!

Fatin yang comel

Our special guest, Afiq Muslim! (inspired by Ashraf Muslim)

Happy moments!

Err!
Lovely girls x



gwiyomi!
from left : ameerul , afiq and azrul!


Place: Tutti Fruitti , Bangi
Time : 8:40pm until 9.30pm
Description : Dessert time plus lepaks




Had a really good time with them!

Wednesday, July 24, 2013

Assalamualaikum

Assalamualaikum.

Happy Ramadhan .

All the best in your life 

May Allah bless all of you